Een grafisch ontwerper verzorgt de grafische vormgeving van drukwerk zoals brochures, affiches, verpakkingen en boekomslagen, zo staat geschreven op Wikipedia. Maar ik verzorg met mijn bureau ook uw huisstijl of een beeldmerk. Een logo, in woord of in beeld, toepasbaar op alle uitingen in print en online. Waardoor alle communicatie-elementen bij elkaar passen. Een visitekaartje en briefpapier horen daar uiteraard ook bij. Mijn werkwijze is overzichtelijk. Na een vrijblijvend gesprek heb ik een beeld van de opdracht, kan ik een offerte uitbrengen en krijgt u een eerste ontwerp als concept. In volgende contacten ontstaat dan een eindproduct. Ik ben altijd goed bereikbaar, werk snel en kan in verband met lage kantoorkosten tegen een betaalbaar tarief werken.

Volledige huisstijl of delen van een huisstijl

Voor print, drukwerk en online

Flexibiliteit in rolverdeling van een project

Heeft u een grafisch ontwerp nodig?

Neem direct contact met mij op om de opties te bespreken

 06 41 79 26 89

  info@jorismulkens.nl

Of vraag een offerte aan

Volledige huisstijl of delen van een huisstijl

Een volledige huisstijl bestaat bij mij uit een logo, visitekaartje, briefpapier (gedrukt en/of digitaal) en visuals voor social media. Naast een huisstijl kunt u ook voor het complete pakket gaan en kiezen voor een website, brochure en/of flyer.

Voor print, drukwerk en online

Alles digitaal en online? Oplages van kranten en tijdschriften staan onder druk, maar print en drukwerk blijven onmisbaar. Denk aan brochures, flyers, posters en visitekaartjes. Ik zorg voor de inhoud, ontwerpen en drukken. Of wilt een advertentie die ervoor zorgt dat nieuwe klanten bij u aankloppen of bestaande klanten weer een product of dienst bij u afnemen. Ik help u graag met deze advertentie maken, online én offline.

Flexibiliteit in rolverdeling van een project

Samenwerking met andere expertises, alleen digitale aanlevering of ook online distributie, keuze en advies in drukkerij en materialen, etc.

  06 41 79 26 89       info@jorismulkens.nl       24/7 bereikbaar