In 6 stappen naar jouw nieuwe website

Als ervaren webdesigners weten wij dat een goed ontworpen website van cruciaal belang is voor het succes van jouw bedrijf. Door middel van een zorgvuldig ontwerp en aandacht voor detail zorgen wij ervoor dat jouw website niet alleen er geweldig uitziet, maar ook goed presteert en jouw doelen bereikt. Wij werken in 6 stappen om een website te maken die voldoet aan jouw specifieke behoeften en die aansluit bij jouw merkidentiteit. Volg onze stappen en je zult zien hoe wij jouw visie omzet in een professionele, op maat gemaakte website die jouw online aanwezigheid versterkt.

Tijdens ons eerste kennismakingsgesprek brengen we samen jouw wensen, doelen en benodigde functionaliteiten in kaart. Dit oriënterende gesprek is van groot belang om een goed beeld te krijgen van wat jij wilt bereiken met jouw website. Op basis van deze informatie stel ik een duidelijke en transparante offerte op die jou inzicht geeft in alle mogelijkheden en kosten. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en kunnen we samen werken aan het realiseren van een website die perfect past bij jouw bedrijf en doelen.

Samen gaan we in gesprek om jouw specifieke doelen en ambities te bepalen, waarbij we ons richten op het creëren van een website die perfect aansluit bij jouw bedrijfsvisie. Vervolgens gaan we aan de slag om een duidelijk profiel van jouw ideale klant te schetsen. Dit profiel vormt de basis voor het ontwikkelen van een website die de juiste doelgroep aanspreekt en converteert. Om deze doelen te bereiken, creëren we een uitgewerkte sitemap die de structuur van de website weergeeft. Deze twee essentiële stappen vormen het fundament voor het inrichten van een succesvolle website, gebaseerd op een slimme groeistrategie.

Om de juiste uitstraling te creëren voor jouw merk of bedrijf, maken wij gebruik van een eigentijdse aanpak. Allereerst ontwikkelen wij een concept board in combinatie met een wireframe om een duidelijk beeld te geven van de beoogde uitstraling en functionaliteit van de website. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de visuele aspecten, maar ook naar de gebruiksvriendelijkheid en navigatiestructuur van de website. Nadat het concept board en wireframe zijn goedgekeurd, gaan wij aan de slag met het grafisch ontwerp op basis van de huisstijl. Hierbij maken wij gebruik van mijn expertise en creativiteit om een uniek en onderscheidend ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij jouw merk en doelen. Samen werken we aan het realiseren van een website die niet alleen mooi is, maar ook goed presteert en jouw bedrijf laat groeien.

Nadat het grafisch ontwerp van jouw website is goedgekeurd, gaan onze technisch specialisten aan de slag met de ontwikkeling van de website. Hierbij maken wij uiteraard gebruik van de nieuwste technieken en standaarden en zorgen wij ervoor dat jouw website volledig responsive en mobile first is.

Het eindresultaat is een supersnelle, zoekmachinevriendelijke en gebruiksvriendelijke website waarbij jouw doelgroep centraal staat. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat ook bent, en daarom zetten wij ons in om jouw website tot in de puntjes te optimaliseren en te laten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Wanneer jouw website volledig gebouwd is en voorzien van alle gewenste content, dan is het tijd om de website online te lanceren. Hiervoor melden wij de website aan bij zoekmachines en zorgen wij dat eventuele oude websites voorzien worden van de juiste doorverwijzingen om een goede indexering in zoekmachines te behouden. Op deze manier kunnen jouw bezoekers en klanten de nieuwe website gemakkelijk vinden en blijft jouw online aanwezigheid sterk en actueel.

Een succesvolle website is een dynamische website die zich voortdurend aanpast aan de veranderende markt en bedrijfsdoelen. Bij ons blijft jouw website niet achter, wij bieden een service om periodiek jouw website te optimaliseren en te verbeteren met het oog op de gewenste doelstellingen. Of het nu gaat om het implementeren van nieuwe functionaliteiten, het aanpassen van de inhoud of het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid, wij zorgen ervoor dat jouw website altijd up-to-date en relevant blijft.

 

Kosten nieuwe website

Een nieuwe website is een slimme investering in de groei van je bedrijf. De kosten van een nieuwe website zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de website, de functionaliteiten die je wilt, het ontwerp en de technologie die wordt gebruikt. Bekijk op de volgende pagina wat je kunt verwachten van een investering in een professionele website.

Telefoonnnummer

+ 316 41792689

Locatie

Goohorstiaan 10
2203 BC Noordwijk

E-mailadres