ONLINE MARKETING

Digitale marketing begint met de identificatie van uw klanten online. Dit gaat verder met het opstellen van de best mogelijke strategie om gekwalificeerd verkeer naar uw platform te leiden en ervoor te zorgen dat ze uw producten kopen. Er zijn veel potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in wat u aanbiedt, maar nog nooit van uw merk hebben gehoord. U moet ze dus op een gegeven moment bereiken.

Optimalisatie (SEO)

De optimalisatie van uw website is de eerste stap naar een efficiënte SEO. Inderdaad, zoekmachines hebben specifieke regels om uw website te lezen en te beoordelen. We zullen de optimalisatie van uw website afhandelen om deze zoekmachine vriendelijk te maken en u te helpen hoger te scoren.

Adwords

Adwords is onderdeel van de SEM-strategie. We gebruiken het als een betaalde tool om de gebruikers te targeten die uw website zien in de zoekmachines. Dit is de belangrijkste tool die we gebruiken om het verkeer op de website van onze klant te vergroten.

Social Media

Social media is ook een geweldige manier om uw producten te promoten. Om dit te doen, moet u uw volgers trakteren op exclusieve aanbiedingen, beperkte edities of wedstrijden om je producten te winnen. Wij kunnen u helpen met marketingstrategieën voor sociale media om uw omzet te verhogen.