Vandaag is uw website een van de belangrijkste manieren geworden om met uw potentiële klanten te communiceren. Of u nu een bedrijfswebsite nodig heeft, of dat u uw producten direct online verkoopt, wij zullen een aangepaste en schaalbare oplossing bouwen die past bij uw visie en ambities.

Uniek responsive design

Goed vindbaar in Google

Eenvoudig zelf je website beheren

Eerste jaar gratis onderhoud

Heeft u een website nodig?

Neem direct contact met mij op om de opties te bespreken

 06 41 79 26 89
  info@jorismulkens.nl

Of vraag een offerte aan

Our specialization

Dolor ametipsum nulla amos – unc faucibus facilisis pellen tesque facilisis. Sed hendrerit enim non.Dolor ametipsum nulla amos – unc faucibus facilisis pellen tesque facilisis. Sed hendrerit enim non.Dolor ametipsum nulla amos – unc faucibus facilisis pellen tesque facilisis. Sed hendrerit enim non.

Uniek responsive design

Tegenwoordig heel belangrijk dat je website naast pc of laptop ook goed wordt getoond op smartphone en tablet. Ik bouw de websites zo dat ze automatisch worden aangepast aan het scherm van de gebruiker.

Goed vindbaar in Google

Een website moet natuurlijk goed gevonden worden door Google, ik zorg voor verschillende plugins en laatste technieken om dit mogelijk te maken.

Eenvoudig zelf je website beheren

Ik bouw de professionele websites met behulp van WordPress, het grootste online CMS ter wereld. Met wordpress kun je allerlei zaken, zoals teksten en afbeeldingen, op je website zelf makkelijk beheren.

Eerste jaar gratis onderhoud

Naast de eenmalige bouw van je website, kan ik zorgen voor continu technische updates, back-ups en beveiliging. Ook onderhoud ik de hosting, domeinnaam en e-mailserver.

  06 41 79 26 89       info@jorismulkens.nl       Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:30 uur