Uw website is een van de belangrijkste middelen om met u contacten te communiceren. Of u nu een bedrijfswebsite nodig heeft, of dat u uw producten direct online verkoopt, ik bouw een aangepaste en schaalbare oplossing die past bij uw visie en ambities.

Responsive design

SEO

Eigen website beheer

Eerste jaar gratis onderhoud

Klaar om uw bedrijf beter te profileren?

Laat mij uw website ontwerpen!

 06 41 79 26 89

  info@jorismulkens.nl

Of vraag een offerte aan

Responsive design

Ik zal een website maken met een webdesign dat zich aanpast aan het scherm van het device waarop de website bekeken wordt. Van laptop tot smartphone en van tablet tot PC. Een goed ux design dus, oftewel: super gebruiksvriendelijk.

SEO

Ik zal een website maken waarbij alle vormen van webdesign worden gelezen en geranked door Google. Van teksten tot links, afbeeldingen en plug-ins. Ik ga dus een website ontwerpen die zoekmachine-proof is.

Eigen website beheer

Na het website ontwerpen in WordPress inclusief webdesign en ux design, is de regie aan u. Vullen dus maar die webpagina’s. Dat doet u via WordPress, het meest gebruikte en meest gebruiksvriendelijke websitebeheersysteem ter wereld.

Eerste jaar gratis onderhoud

Naast de eenmalige bouw van uw website, kan ik zorgen voor continu technische updates, back-ups en beveiliging. Ook onderhoud ik de hosting, domeinnaam en e-mailserver.

  06 41 79 26 89       info@jorismulkens.nl       24/7 bereikbaar